Eco pipe banner. Marca inregistrata pentru cosuri de fum ECO PIPE.

Produse

 

Pălărie circulară contra vânt - inox

Pălărie circulară fabricată din oțel inoxidabil AISI 304, de diferite diametre.

Acest model vă garantează devierea aerului în sus (convecția) și evacuarea chiar și în condiții de vânt puternic, indiferent dacă acesta bate cu putere orizontal sau vertical. Partea interioară a pălăriei (cea de deasupra deschiderii conductei) dispune de un con inversat cu interiorul izolat, astfel încât aerul este întotdeauna deviat spre exterior, eliminând condensarea și posibilitatea intrării apei în instalație, chiar și în cazul precipitațiilor abundente.

Amplasați pălăria în partea superioară (terminală) a conductei pentru a beneficia de protecție contra ploii, zăpezii, vântului și a altor elemente care pot pătrunde în instalație.

Conducte de aer din oţel inoxidabil (inox) și elemente, prețuri pentru diferite dimensiuni

Catalog cu prețuri pentru conducte de aer (INOX) și componentele lor (NEIZOLATE INOX)

Asigură evacuarea corectă și continuă a aerului. Atașarea pălăriei la conducta de aer se face prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin) și prin folosirea unor nituri din inox, pentru o fixare sigură și pentru o mai bună întreținere a pieselor. La cerere, poate fi făcută la orice diametru și grosime de tablă. De asemenea, este recomandat ca îmbinarea pieselor să se facă și cu cleme speciale, pentru o mai bună fixare, o montare mai ușoară, sigură, și pentru o etanșeitate perfectă, pentru eliminarea condensului și pentru evitarea pătrunderii aerului în interiorul conductei.
Potrivit pentru instalațiile de aer condiționat (climatizare) și ventilație.