Eco pipe banner. Marca inregistrata pentru cosuri de fum ECO PIPE.

Produse

 

CONDUCTE DE AER CIRCULARE - INOX

Fabricate din oțel inoxidabil AISI 304 cu sudură autogenă. Acest sistem se asamblează prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin) și prin folosirea unor nituri din inox, pentru o mai bună întreținere a pieselor. Potrivit pentru gazele de eșapament și fum, pentru încălzirea prin centrală cu petrol sau gaze naturale, pentru hornurile șemineurilor sau ventilațiilor.

CONDUCTE DE AER CIRCULARE ZINCATE

Materialul este produs din tablă zincată. Acest sistem se asamblează prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin). Potrivit pentru gazele de eșapament și fum, pentru încălzirea prin centrală cu petrol sau gaze naturale, pentru hornurile șemineurilor sau ventilațiilor.

CONDUCTE DE AER - CANALE

Adecvate pentru instalațiile de aer condiționat, ventilație, pentru admisia și evacuarea aerului, spații în care montăm cutiile plenum cu orificii, conducte de aer circulare sau canale prin care aerul este ventilat, care pot fi conducte circulare sau dreptunghiulare, în funcție de necesitățile proiectului dumneavoastră și de spațiul disponibil.