Eco pipe banner. Marca inregistrata pentru cosuri de fum ECO PIPE.

Produse

 

Coșuri de fum ECO PIPE din inox izolate cu perete dublu

Fabricate la interior și exterior din oțel inoxidabil 304. Izolația este asigurată de un strat de vată minerală cu grosimea de 25 mm. Conectarea cu alte componente se face cu ajutorul unor cleme speciale care oferă o etanșeitate completă. Prin utilizarea coșurilor de fum izolate este îmbunătățită eficiența combustiei prin creșterea convecției. Se reduce lichefierea determinată de diferența de temperatură.

Coșuri de fum ECO PIPE din inox neizolate

Fabricate din oțel inoxidabil 304 cu sudură autogenă. Acest sistem se asamblează prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin) și prin folosirea unor nituri din inox, pentru o mai bună întreținere a pieselor. Potrivit pentru gazele de eșapament și fum, pentru încălzirea centrală cu petrol sau gaze naturale, pentru hornurile șemineurilor sau ventilațiilor.

Coșuri de fum zincate neizolate

Materialul este produs din tablă zincata. Acest sistem se asamblează prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin). Potrivit pentru gazele de eșapament, pentru încălzire, șemineuri, sobe.

Țevi de sobă zincate sau emailate

Materialul este produs din tablă zincata sau emailata, de culoare neagră sau maro. Acest sistem se asamblează prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin). Potrivit pentru gazele de eșapament, pentru încălzire, șemineuri, sobe pe lemne, sobe pe peleți.