Eco pipe banner. Marca inregistrata pentru cosuri de fum ECO PIPE.

Produse

 

Pâlnie pentru aprinderea rapidă a cărbunilor.

Pâlnia se poziționează cu gura în jos, deasupra grămezii de surcele sau orice altceva folosiți dumneavoastră pentru aprinderea cărbunilor. Partea de jos a pâlniei adună și crește instant temperatura. Acest lucru creează un stimul pentru curentul de aer și pentru ardere, astfel încât nu va mai fi nevoie să suflați, să faceți vânt și să vă agitați.
Apoi, după ce s-a făcut focul, se introduc prin partea de sus a pâlniei cărbunii. Deoarece ei au deja o temperatură ridicată care se formează la baza pâlniei, fiind puși într-un curent de aer (produs tot de tubul pâlniei prin pătrunderea oxigenului), se vor aprinde imediat. La scurt timp ridicați pâlnia, apoi împrăștiați cărbunii, puneți grătarul și asta este tot.

Veți avea cel mai simplu și mai rapid barbecue!
Cu toții știm cât de distractivă este o ieșire la grătar cu prietenii, dar și că pregătirea grătarului devine de cele mai multe ori o problemă sau o sarcină neplăcută.
ECO PIPE vine în ajutorul dumneavoatră cu o soluție inovatoare, unică pe piață.
Pâlnia specială vă ajută să aprindeți foarte ușor cărbunii pentru grătar. Astfel veți economisi foarte mult timp și nu numai. Veți scăpa de toată munca obositoare și incomodă pe care o depuneți de fiecare dată pentru aprinderea grătarului.
Pregătirea lui va deveni o plăcere. Totul va fi simplu și rapid pentru că pâlnia specială pentru cărbuni face toată munca în locul dumneavoastră. Pâlnia specială poate fi folosită oriunde și de câte ori doriți, făcând din barbecue o activitate extrem de plăcută.