Eco pipe banner. Marca inregistrata pentru cosuri de fum ECO PIPE.

Produse

 

Pălărie multiconică - contra vânt - inox

Pălărie specială, multiconică, fabricată din oțel inoxidabil AISI 304, de diferite diametre. Garantează în orice condiții meteorologice evacuarea sigură și continuă a aerului.

Amplasați pălăria în partea superioară (terminală) a conductei pentru a beneficia de protecție contra ploii, zăpezii, vântului și a altor elemente care pot pătrunde în instalație.

Spre deosebire de pălăria simplă, are mai multe deschideri dar mai mici, pentru o mai bună protecție a instalației dumneavoastră. Impactul asupra aerului, provocat de exteriorul tuturor conurilor, creează o convecție suplimentară și îmbunătățește evacuarea aerului.

 

Conducte de aer din oţel inoxidabil (inox) și elemente, prețuri pentru diferite dimensiuni

Catalog cu prețuri pentru conducte de aer (INOX) și componentele lor (NEIZOLATE INOX)

Atașarea pălăriei la instalație se face prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin) și prin folosirea unor nituri din inox, pentru o fixare sigură și pentru o mai bună întreținere a pieselor. De asemenea, este recomandat ca îmbinarea pieselor să se facă și cu cleme speciale, pentru o mai bună fixare, o montare mai ușoară, sigură, și pentru o etanșeitate perfectă, pentru eliminarea condensului și pentru evitarea pătrunderii aerului în interiorul conductei.Potrivit pentru instalațiile de aer condiționat (climatizare) și ventilație.