Eco pipe banner. Marca inregistrata pentru cosuri de fum ECO PIPE.

Produse

 

Element S pentru montarea coșurilor de fum ECO PIPE zincate

Element S, de diferite diametre, fabricat din tablă zincată.

Este disponibil cu 3, 4 sau 5 segmente în funcție de diametru. Adăugarea unui segment intermediar, la comandă, poate genera deplasarea pe axa S și obținerea distanței dorite, în funcție de nevoile proiectului dumneavoastră. 

Pot fi create prin asamblarea a două coturi de 45° și apoi adăugarea unei porțiuni intermediare pentru a obține axa de deplasare S până la distanța dorită. 

Sudura segmentelor este una specială și vă garantează o impermeabilitate absolută. Diametrul și grosimea tablei pot varia și pot fi executate la cerere.

 

Prețuri și dimensiuni pentru coșuri de fum din oțel zincat și accesorii

Catalog cu prețuri COȘURI DE FUM ZINCATE ȘI PIESE

Unirea elementelor se face prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin) și prin folosirea unor nituri, pentru o fixare sigură și pentru o mai bună întreținere a pieselor.

Coșuri de fum potrivite pentru încălzirea pe bază de petrol și pentru centrală proprie pe gaz, șeminee, cuptoare, sobe

Tub metalic utilizat pentru transferul fumului din sobă, indicat pentru ardere și evacuare. Se recomandă ca aceste conducte să fie izolate pentru coșurile de fum și pentru sobe. În plus, pe lângă transferul gazelor arse, emite căldură în interior, care provine de la gazele fierbinți de ardere.

Vă recomandăm ca măcar porțiunea exterioară a coșului pentru sobă să fie izolată, prin montarea unui tub izolat cu perete dublu, pentru a preveni condensarea și pentru menținerea temperaturii gazului de evacuare, pentru ca soba să tragă mai bine și să nu aveți ca efect revenirea fumului din sobă în interior.