Eco pipe banner. Marca inregistrata pentru cosuri de fum ECO PIPE.

Produse

 

Pălărie multiconică pentru montarea coșurilor de fum neizolate din inox ECO PIPE

Pălărie multiconică fabricată din oțel inoxidabil AISI 304, de diferite diametre.

Garantează în orice condiții meteorologice evacuarea sigură și continuă a fumului. În același timp, acest model special vă garantează faptul că este imposibil ca apa să pătrundă în interiorul coșului de fum, pentru că acele conuri amplasate pe toată suprafața pălăriei deviază direcția apei spre exterior.
În comparație cu pălăria simplă, are mai multe deschideri dar mai mici, pentru o mai bună protecție a coșului de fum. Impactul asupra aerului, provocat de exteriorul conurilor, creează o convecție suplimentară a gazului în interiorul coșului de fum.

 

Prețuri și dimensiuni pentru coșurile de fum neizolate din inox și componentele acestora:

Catalog cu prețuri COȘURI DE FUM NEIZOLATE INOX ȘI PIESE

ECO PIPE este prima companie din lume care a fabricat și a adus în România acest model special de pălărie pentru coșuri de fum și pentru sisteme de ventilație!
Atașarea pălăriei la coșul de fum se face prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin) și prin folosirea unor nituri din inox, pentru o fixare sigură și pentru o mai bună întreținere a pieselor. De asemenea, este recomandat ca îmbinarea pieselor să se facă și cu cleme speciale, pentru o mai bună fixare, o montare mai ușoară, sigură, și pentru o etanșeitate perfectă, pentru eliminarea condensului și pentru evitarea pătrunderii aerului în interiorul conductei.

Coșuri de fum potrivite pentru încălzirea pe bază de petrol și pentru centrală proprie pe gaz, șeminee, cuptoare, sobe